Corsiafka Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Cześć Czy mogę prosić o pomoc w odczytaniu błedu? ciężko wyłapać tutaj pauzę pomiędzy numerkami. Dodam tylko, że od jakiegoś czasu Corsa D 1.2 ma nierówne obroty na biegu jałowym i czasami podczas ruszania na jedynce trzeba ostro dać gazu bo inaczej szarpie autem, ale pozniej podczas jazdy juz jest ok. Auto mam wrażenie jakby było zamulone i więcej pali. Były sprawdzane wtryski, przepustnica, został wymieniony czujnik temperatury plynu chłodzącego i niestety nadal bez zmian. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale dzisiaj kiedy włączył się check engine, auto zaczęło pracować jak przed usterką, żadnych drgań i nierównej pracy, płynnie się jechało i było czuć taką lekkość. Czy to czasem nie przepływomierz i dlatego po zapaleniu się kontrolki przeszedł w tryb awaryjny i auto zaczęło równo pracować ? VID_20230214_073151 (video-converter.com).mp4 Edytowane 14 Lutego 2023 przez Corsiafka   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/96450-jak-odczyta%C4%87-taki-b%C5%82%C4%85d/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi