Jurex Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Witam serdecznie , kupiliśmy Opla Agile 1.2 benzyna z Niemiec niby wszystko ok ale od jakiegoś czasu zmierzamy się z z dziwnym zachowanie wspomagania elektrycznego , jeden dzień działa od razu po odpaleniu auta za drugim razem trzeba przejechać kawałek aby się uaktywnił. Brak jakiegokolwiek błędu , sprawdzone wszystkie kostki i połączenia , wymieniony akumulator na właściwy by był zamontowany za duży, sprawdzony alternator. Zauważyłem jeszcze że jeśli jest zimno układ wzbudza się dłużej jak jest ciepło praktycznie od razu. Bezpiecznik sprawny , myślę że to może przekaźnik ale nie mogę nigdzie uzyskać informacji który to jest. Może ktoś miał taką przypadłość ?????   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/96825-dziwne-zachowanie-si%C4%99-uk%C5%82adu-wspomagania-kierownicy-opel-agila-b-12-benzyna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi