BartoszWuu Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Witajcie, szukam pomocy w znalezieniu jakiegoś speca do naprawy modułu CIM. Od jakiegoś czasu wyskakiwał mi błąd komunikacji U2139. Ale samochód jeździł i funkcjonował normalnie. Czasami tylko miałem wrażenie że wspomaganie chodziło gorzej. Ostatnio sytuacja się „zaostrzyła” pojawiły się kolejne błędy i zaczął wariować mi centralny zamek. Chciałbym zareagować w czas i naprawić moduł CIM zanim zdechnie tak że nie odpalę auta. I tutaj szukam u was pomocy czy ktokolwiek zna jakiegoś sprawdzonego speca w okolicach Łodzi który dobrze naprawi moduł bądź ewentualnie wymieni na w pełni sprawny z gwarancja ? Im bliżej Łodzi tym lepiej ale jakbym musiał gdzieś podjechać kilkadziesiąt km to też wchodzi w grę. Najważniejsze wtedy żeby usługa była wykonana tego samego dnia. U2139-00 CAN-Bus No Communication with CIM (Steering Column Module) U2116-00 Brak komunikacit magistrali CAN z zestawem wskazników B3911-02 Obwód silnika blokowania drzwi tylnych, za duzy prad   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/96886-modu%C5%82-cim-b%C5%82%C4%99dy-komunikacji-naprawa-wymiana/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi