Werer0348 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam serdecznie. Poszukuje skrzyni do mojej Asteroidy Z tego co czytałem na internecie to pasować powinno kilka modeli skrzyń. Z racji że nigdzie nie mogłem znaleść informacji czym one się różnią i czy w ogóle możliwa jest podmianka zwracam się z pytaniami do was, a mianowicie : Jakie modele będą pasować do mojego z16xe (Astra G kombi 2002r)? Czy różnią się one osprzętem? Czy w razie zmiany z krótkiej na długą nie będzie problemu z odczytam prędkości? Aktualnie jedyne co odczytałem że swojej skrzyni to nr. 90 400 206 i z dekodera vin wiem że jest krótka Jeśli był już podobny temet to wybaczcie ale po prostu się do niego nie dokopałem.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/97551-skrzynie-bieg%C3%B3w-pasuj%C4%85ce-do-z16xe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi