Leszczuuuu Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) Witam nadmieniam iż jestem nowy szukałem tu i tam i nie znalazłem podobnego tematu. Mianowicie kupiłem asterke J dla żony żeby bezpiecznie woziła nasze pociechy. Do autka dostałem dwa kluczyki z których jeden nie miał baterii. Włożyłem bateryjkę klikam nie działa. Wyczytałem że trzeba zrobić synchronizację. Tj ściągam zaślepkę zamka w drzwiach aby otworzyć auto kluczykiem i tu moje zaskoczenie... W drzwiach kierowcy niema wkładki a jedynie kolejna zaślepka:0 strzelam że auto miało wymienione drzwi prawdopodobnie z anglika:/ co musze zrobić alby zamontować chociażby jakaś losowa wkładkę z kluczykiem aby w razie rozładowania aku otworzyć auto? Czy wystarczy montaż wkładki? Czy jeśli drzwi faktycznie są od Anglika to wkładkę zamka będę mógł bezproblemu spiąć z zamkiem drzwi? Czy zamek drzwi też będę musiał wymienić? Czy jakieś inne patenty i ewentualnie inne problemy będę miał aby to ogarnąć? z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc Edytowane 29 Października 2023 przez Leszczuuuu   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/97607-wk%C5%82adka-i-zamek-drzwi-kierowcy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi