luffier Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Witam, mam problem w Corsie C 1.7 DTI 2001r. Nie działa zamykanie i otwieranie z pilota, pilot ma nowe przyciski (bateria też) Stacyjka regenerowana i kostka stacyjki nowa. Raz na jakiś czas od niechcenia zamkną się drzwi kierowcy, ale otworzyć ich nie otworzę. Nie chce się ani otwierać ani zamykać, a gdy klikam przycisk na pilocie to kierunki migną, więc teoretycznie pilot łapie. Próbowałem zakodować pilot (wkładałem do stacyjki, przekręcałem na zapłon i trzymałem przycisk zamykania drzwi, ale niestety nic się nie działo) Z kluczyka normalnie otwiera drzwi, ale tylko kierowcy - od pasażera nie. Co może być problemem?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/97650-pilot-nie-otwiera-drzwi-corsa-c-17-dti-2001r/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi