Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Marcin 83 napisał:

Ale tam z tyłu to za dużo niema , no jeszcze prowadnice zacisków są felerne , i lub tuleje w jarzmach , może to jakiś trop będzie 

Dzięki za sugestię, ale akurat ten trop był eliminowany jako pierwszy. Mam wymienione obydwa jarzma jak i nowe prowadnice.

Właśnie w tym rzecz że za wiele nie ma, ale też nie myślałem o tym że auto było po stłuczce i mogło zostać coś niesprawdzone/pominięte albo źle zrobione przez ASO przy naprawie. Po roku od sprawy i w lato zaczęło się tłuc znacznie częściej i dopiero teraz dokładniej to weryfikuje niestety. Gdybym odrazu myślał to wróciłbym do ASO, a teraz umywają już ręce bo odezwałem się do nich i gwarancja niby do roku. Uzyskałem tylko odpowiedź że  mogą to sprawdzić ale jak sie okaże że nie będzie to w ich zakresie to policzą koszta na mój rachunek więc wolę sprawdzić to już na własną rękę.

8 godzin temu, Marcin 83 napisał:

Ale tam z tyłu to za dużo niema , no jeszcze prowadnice zacisków są felerne , i lub tuleje w jarzmach , może to jakiś trop będzie 

Za 2-3 tygodnie w planach jest rozebranie tyłu i szukanie już doszczętne

Edytowane przez Piekar00
Podwójne wpisanie

Wyciągnij najpierw wszystko z bagażnika 😂 kiedyś widziałem na necie jak chłop szukał wycieku oleju z tyłu a się okazało że mu się olej w bagażniku wylał 😂😂😂😂😂😂😂

58 minut temu, Marcin 83 napisał:

Wyciągnij najpierw wszystko z bagażnika 😂 kiedyś widziałem na necie jak chłop szukał wycieku oleju z tyłu a się okazało że mu się olej w bagażniku wylał 😂😂😂😂😂😂😂

uslyszalem

😂 😂Usłyszałem to samo od chłopa z ASO, że może niech pan sprawdzi czy gaśnica, trójkąt w bagażniku nie stuka. No w sumie nie zaglądałem jeszcze w miejsce butli od gazu.., no ale dźwięk na żywo wydobywa się jednak z zewnątrz pojazdu i wiele osób słyszało ale dla świętego spokoju można i sprawdzić przed rozbieraniem. Bo po leżeniu 15min chłopa z SKP pod autem i szukaniu skąd to dobiega i sugestie nawet jakiegoś pęknięcia na spawie czy czymkolwiek takim że metal pracuje i dzwoni nie da mi to spokoju dopóki nie znajdzie się winnego 😂

Tam po prawej jest dosyć głęboki schowek w bagażniku , po lewej zresztą też, z tym że tam skrzyneczka z bezpiecznikami jest 

14 godzin temu, Marcin 83 napisał:

Tam po prawej jest dosyć głęboki schowek w bagażniku , po lewej zresztą też, z tym że tam skrzyneczka z bezpiecznikami jest 

Wszystko wyjęte ale to tylko aby było wraz z piankami wkoło butli gazowej.Stuka dosyć wyraźnie że to spod samochodu, z zewnątrz. Ale no eliminacja wszystkiego 😂

Edytowane przez Piekar00