Skocz do zawartości

Filtr paliwa - coś go nie mogę znaleźć w Sintrze..

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

szperałem pod spodem, ale znalazłem tylko jakiś mały filtr, bez żadnych oznaczeń i symboli, bo niestety tu w UK mają potężne problemy z rzeczami do Sintry. Filtra nie mogę kupić, bo nie mam symboli jego, a w ich katalogach jest pusta rubryka w dziale 'filtry paliwa' do Sintry. Moze kolega w pon przywiezie mi z Polski ten filtr, ale dobrze by było, żebym wiedział gdzie go szukać... Pozdro dla wszystkich.

usunąłem Caps-Lock w tytule/Kacper

https://forum.opel24.com/topic/10905-filtr-paliwa-co%C5%9B-go-nie-mog%C4%99-znale%C5%BA%C4%87-w-sintrze/

• 4 tygodnie później...
  • 2 lata później...

witam kolege ten rysuneczek chyba jest nie aktualny szukałem u siebie filtra paliwka ale niestety nie ma go w tym miejscu co na obrazku chyba że gdzieś schowany nad bakiem moze ktoś wie gdzie dokladnie może sie znajdować i go wymieniał ,znalazłem tylko w połowie auta i mniej wiecej po środku cos plastikowego przypominające filtr ale z obu stron ma taką samą średnice rurek a filtr ktury kupiłem jest z jednej grubczy a z drugiej cięższy

Rysunek jak najbardziej aktualny.

Dlaczego nie rozepniesz tego co przypomina filtr aby się upewnić że to jest to czego szukasz ?

Może inny filtr kupiłeś ?

u mnie jednak filterek jest w innym miejscu niz na rysunku ,u mnie jest na wysokości skrzyni a filterek ktury kupiłem to ten co na aukcji http://allegro.pl/fi...1625648349.html

• 2 lata później...
Gość Maniek1986

odkopuje, w 2.2 benzynie nie ma filtra nigdzie w progu

jakies porady, zdjecia? Czy mozliwe ze jest tak usyfiony ze nie chodzi na paliwie?

Po przelaczeniu z gazu odrazu gasnie i nie zapala na paliwie. Diagnozy pompy

w piątek

Edytowane przez Maniek1986

Gość Maniek1986

nie czytasz uwaznie olaola1, nie mam w progu gdzie powinien byc

a kolega wyzej pisal ze gdzie indziej go miał wiec licze na porady ew zdjecia bo moze gdzies przeoczylem.

I co tu takie LOLowate? A jak mam odpalić inaczej skoro na benzynie nie odpala?

Jest 2 generacja zmyslnie zamontowana przez poprzedniego wlasciciela.

TO auto ojca. paliwa zawsze pol baku

Edytowane przez Maniek1986