vvhitesmoke Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Ostatnio wymieniałem niektóre sztywne przewody hamulcowe w mojej Agilce, a ponieważ zamawiałem gotowe (z zarobionymi końcówkami), musiałem obmierzyć oryginalne przewody. Być może komuś się to przyda, więc poniżej podaję długości tych przewodów, które wymieniałem: Przód: - przewód między serwem i elastycznym przewodem przy lewym kole: 65cm - przewód między serwem i elastycznym przewodem przy prawym kole: 127cm Tył: - przewód między cylinderkiem i elastycznym przewodem przy każdym kole ( lewe i prawe ) 21cm Wszystkie przewody fi=4.8mm, wszystkie końcówki M10x1 na klucz 10, oryginalnie zarabiane na baryłkę (grzybek). Edytowane 20 godzin temu przez vvhitesmoke   1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/111185-opel-agila-a-h00-d%C5%82ugo%C5%9Bci-sztywnych-przewod%C3%B3w-hamulcowych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi