Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam problem z Bixenonami w Oplu Insignii A z 2010 roku zakupiłem nowe lampy i włożyłem do nich stary sterownik i jak odpalam auto to wszytko jest okej lecz po jakis 30 sekundach gdy włączam długie światła to  lewa lampa wysoko świeci a druga nisko widac nawet jak się obniża a jak wyłączam długie to jest na odwrót w obu przypadkach wyskakuje błąd adaptacyjnych reflektorów co tu chodzi, próbowałem z nowymi sterownikami tez jest tak samo wsadzam stare lampy jest dobrze proszę o pomoc

Edytowane przez Felieeeepe

https://forum.opel24.com/topic/111259-bixenon/

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności