Gość Anonymous Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Na komputerze pokładowym widnieją 2 informacje: Bremslicht Prufung, Kuhlmittel Stand. Nie znam niemieckiego więc proszę o poinformowanie mnie z czym jest problem. Dziekuje   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 pierwszy to test swiatel stopu i tak ma byc znika po wcisnieciu hamulca drugi to plyn chlodniczy do uzupelnienia na nastepny raz google.pl i sie dowiesz raz dwa   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Chciałem dać edit ale szybk oodpisałes . Mam jeszcze malutki problem. Zdarzyło to się jeden jedyny raz, jak do tej pory. Przede mną jechał tir. Postanowiłem go wyminąc. Kiedy wzucilem 5 i przystąpiłem do manewru wymijania nagle stracił moc i zamiast przyspieszać to zwalniał. Co to może być?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Co to może być?a toMuszę również przyznać że kontrolka silnika ta pomarańczowa od czasu do czasu również się zapala a po jakimśczasie gaśnie i tak w kółko.zacznij robic co piszemy czyli odczytaj bledy bo tak to nigdy nie bedzie jezdzic jak powinna   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi