Gość minio25 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Czy zawieszenie czyli sprężyny i amortyzatory z Vectry B będą pasować do Astry G?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 beda pasowac tak samo jak sprezyny z poloneza do malucha   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAROMV6 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 czasami można być zaskoczonym, z Poloneza zapakujesz do Mondeo Kombi, a z Mercedesa podetniesz i zmieścisz np do Rekorda - będzie twardszy - ale tego nie ma w katalogach natomiast wg Eibach przednie sprężyny przy zawieszeniu obniżonym np 30mm podawane są obydwóch autach jako te same, Monroe, sachs przy części silników też podaje zgodność na przednie sprężyny zarówno w Vectrze i Astrze, ale tylko tyle podobieństw.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 poelcam http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=370079213972&ssPageName=STRK:MERFB:IID mega promocja juz kilka kompletow tego do PL sprowadzielem i ludziska se to chwala z info na opakowaniu podaja ze obnizenie jest o 50mm   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość minio25 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 te asterki na zdjęciach tej aukcji są obniżone o 50mm? to moja dużo niżej siedzi przynajmniej tak ja to widzę obniżenie o 50mm raczej odpada będzie za nisko muszę zakupić 30/30 nie niżej a zestawik taki 30/30 Einbach w Polsce to koszt ok 600zł przynajmniej za tyle znalazłem w sklepie internetowym no i szukam do diesla 2.0   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 to wejdz na www.irmscher.de tam wpisz w szukajka: i2003009 wyskocza ci sprezyny od 960 do 1040 na przod (czyli do diesla nadajne) podana tam cena za komplet jest 291 euro ale jak bys sie mial zdecydowac to moge ci to zalatwic taniej - zalezy tylko od twojej determinacji   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość minio25 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 determinacja jest ale w tym miesiącu się nie wyrobie z kasą tak w ogóle to nie ma tańszych a w miarę dobrych sprężyn obniżających? wiem że co firma to firma i proponowane przez ciebie rozwiązania są dobre a nawet bardzo dobre ale może jest tańsza alternatywa?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 tansze to tylko uzywki ja przerabialem to z jednym kolesiem na forum VC - tez chcial cos tanszego podobne byly do tego tutaj: http://cgi.ebay.de/SUPERSPORT-Tieferlegungsfedern-Federn-Opel-Astra-G_W0QQitemZ280267731951QQcmdZViewItem?hash=item280267731951&_trkparms=72%3A823|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 potem jednak sie okazalo ze te sprezyny strasznie szybo padly - na szczescie udalo sie je oddac teraz ma uzwyki EIBACHA i jak na razie se je chwali w aukcji bylo napisane ze maily przejechane okolo 7tys km - nie wiem czy to prawda on juz na nich zrobil ponad 20 i jest zadowolony   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość minio25 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ile przejechał km na tej słabszej firmie? A może miał ktoś styczność z dostępnymi na allegro sprężynkami na przykład LOWTEC WIETEC? jakieś opinie?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pjotras Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 LOWTEC bym omijał, ale ja mam osobiście dylemat miedzy WEITEC a APEX ps.sorki za podpięcie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi