Gość Anonymous Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 trochę sie pospieszyłem krokowy i śruba są na jednej złączce musze czymś zaślepić poza tym znalazłem sterownik stag2. I ciekawostka, nie jest tak że wogóle traci moc zauważyłem jadąc na trzecim biegu zamula się po przekroczeniu 60km/h ale jak docisne do ok. 75km/h wyrywa znowu jak diabeł. Dziwna dziura mocy. [ Dodano: Pon Paź 06, 2008 07:17 ] Jedną z przyczyn był silniczek krokowy bo się jakoś podwieszał, dałem pod niego gumową podkładkę żeby odrazu był trochę wyżej, potem wyrególowałem i jest nie źle. Jeszcze musze coś z parownikiem pomyśleć bo największa utrata mocy jest wtedy jak się nagrzeje silnik.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/13839-brak-mocy/page/2/#findComment-235885 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi