Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Istotnie, znaczy że moje świeczki są już na wypaleniu. A zaczęło się od szarpania silnikiem po odpaleniu (mróz -6). Zobaczymy , wymieniłem wszystkie ,w miejse beru włożyłem bosha i jutro rano sprawdzę odpalanie. Niestety! Dalej mam problem. Grzeje świeczki- odpalam no i coś szarpie samochodem przez sekunde góra 2 a potem telepanie znika i oczywiście późnie autko działą bez problemu. Nie wiem co jeszcze sprawdzić ? może przekaźnik świec Poradzcie! Jeszcze raz. Na forum wyczytałem że to może być uszkodzona poduszka pod silnikiem i za tym bym się skłaniał bo faktycznie autko pali nawet ostatnio -16 i nie miałem problemów z rozruchem tylko to nieszczęsne szarpanie przy odpaleniu . W poniedziałek sprawdze na podnośniku (oby tylko to)[/fade]   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/16344-%C5%9Bwieca-%C5%BCarowa/page/2/#findComment-207959 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi