Gość Anonymous Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 k -pozostaje mi kupic laptopa (i tak mam zamiar) i dopiero tam cieszyc sie niezawodnoscia i uwolnieniem sie od tego shitu I tu cie może czekać niespodzianka w postaci nie pełnej a czasem bardzo ułomnej obsługi sprzętu. Mimo iż nie jestem fanatykiem ani jednego ani drugiego systemu to na Linuksie i mojej Toshibie A300-1LT pracować się nie da komfortowo bo połowa nie działa (chodzi o key FN i funkcyjne,brak pełnej obsługi ACPI,problemy z sterownikiem dźwięku etc... nie mowiąc o hibernacji czy wstrzymaniu) i se moge poczekać mimo że sprzecik jest na Intelu. Choć Wi-Fi działa out of box Pozdrawiam P.S oczywiście nie zniechęcam po prostu mam za nowego laptopa   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/17453-linux-ubuntu/page/3/#findComment-196436 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi