Gość damian83 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam Mam problemz Astra III 1,7 CDTI z ładowaniem akulumatora po wymianie i naprawieniu alternatora jest ładowanie ok 14V ale gdy przejade z 15 km i silnik sie zagrzeje spada do 13,5V i nie ładuje. Wymienone zostały szczotki oraz regurator. Gdzie szukac przyczyny?? [ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 19:50 ] Witam Mam problemz Astra III 1,7 CDTI z ładowaniem akulumatora po wymianie i naprawieniu alternatora jest ładowanie ok 14V ale gdy przejade z 15 km i silnik sie zagrzeje spada do 13,5V i nie ładuje. Wymienone zostały szczotki oraz regurator. Gdzie szukac przyczyny??? [ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 19:52 ] Witam Mam problemz Astra III 1,7 CDTI z ładowaniem akulumatora po wymianie i naprawieniu alternatora jest ładowanie ok 14V ale gdy przejade z 15 km i silnik sie zagrzeje spada do 13,5V i nie ładuje. Wymienone zostały szczotki oraz regurator. Gdzie szukac przyczyny?? Czekam na info   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/19647-dziwny-problem-z-ladowaniem/page/2/#findComment-48909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi