Gość tomikier Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Załadowałem zegary z corsy i autko już nie gaśnie ale check od silnika nadal się pojawia. Numery zegarów z CORSY nie zgadzają się z numerami z Tigry (2111) może dlatego check nadal się pojawia? Mam jednak jedno podstawowe pytanie: - czy czujnik prędkości siedzi w zegarach i przetwarza sygnał mechaniczny podawany przez linkę na sygnał elektroniczny a następnie przekazuje go do komputera? Poszukuję szczegółowych schematów jeśli ktoś ma to bardzo proszę o pomoc. Sam niestety nigdzie nie znalazłem odpowiednich. Opel Tigra 1995 1.6 16v tomikier@yahoo.pl Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie odpowiedzi !   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/19824-ga%C5%9Bnie-w-czasie-jazdy/page/2/#findComment-38881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi