Skocz do zawartości

zafira 2,0 dti biały dym, zero mocy,kontrolka z kluczykiem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daniello3

przykro mi bardzo że to pompa. przeżywałem ten sam ból. Ja kupiłem używkę bo nie słyszałem o dobrze zregenerowanych VP-44

Gość Anonymous

przykro mi bardzo że to pompa. przeżywałem ten sam ból. Ja kupiłem używkę bo nie słyszałem o dobrze zregenerowanych VP-44

Daniello3 i jak Ci ta urzywka działa, ok? Trochę to loteria bo nigdy nie wiadomo ila ta pompa chodziła, chyba że z wiadomego źródła.

Gość Daniello3

drogi maniekb - używka chodzi jak należy kupiłem z rozbitego anglika . na razie jest ok. wcześniej miałem z ostatnią cyfrą na pompie 05 teraz mam 011. nie znam się bardzo ale chodzi. Muszę tylko coś z grzaniem świec zrobić lub dawką paliwa bo pali dobrze za 3 lub 4 razem. jak ciepła jest ok. Trzymaj się.

Gość zbyszek670

Tak jak pisalem na poczatku wskazywalo na objaw pompy .Wina moze byc kiepskiego paliwa ale rowniez jezdzenie prawie do oparow paliwa i syfy zaciaga ze zbiornika ,rowniez moze byc brak paliwa wystarczy ze raz pompa pojdzie na sucho i zatarcie gotowe pompa paliwa jest smarowana przez paliwo.

Pytam dokładnie każdego co cokolwiek wie "sensownego"

kumplowi krzyknęli 2900 za naprawę, ciągle budzi wątpliwość że prze pierwsze 10-20s hula jak ta lala a po tym czasie kaplica :(

Wydawało by sie że jak by poszła pompa to nie powinna działać wogóle :roll:

Zapowietrzenie raczej odpada,jak by była zapowietrzona to:

1 by nie paliła

2 sama by się odpowietrzyła przy pracy

Sterownik faktycznie może to on http://localhost/opel/ipb/public/style_emoticons/default/bored.gif tylko on też cholernie drogi ale w porównaniu z pompą :)

W każdym razie informację przekazałem kumplowi.

Dzięki za odpowiedz jak by ktoś coś jeszcze wiedział to proszę o podpowiedz.

Pozdrawiam