Gość Marcino82 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 kicaj, wymienilem przewody przelewowe, wtryski sprawne i poczyszczone, paliwko sie nie cowfa na bank, postanowilem kupic pewne urzadzenie na allegro, przeznaczone do silnikow bmw tds, stosuje sie je tez w 2,5 omegach i mialy dzialal w 2,0dti i 2,2, i okazalo sie ze dziala pieknie papi odrazu, bez krecenia i wstydu przed sasiadami, moze niektorzy mnie zgania, ale skoro i tak ponoc pompe mam slaba, a z tego co cytam to w tych sillnikach to norma, to doraznie male czarne pudeleczko za kolosalnie mniejsze pieniadze jest moim wybawieniem. Dodam tylko ze jak mialem problemy z odpalaniem, nie mialem problemu z jazda, czyli nic mi nie gasl nie byl slabszy nie szarpal nie falowal na obrotak i nie bylo zadnych bledów, pozdrawiam wszystkich i dziekuje za pomoc   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/32362-problem-vectra-c-20-dti/page/2/#findComment-50071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi