Gość lukas6661 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam mam dwa problemy z moją omegą pierwszy jest taki ze cos strzela w okolicach przepływomierza powietrza, a drugi problem to przy ciepłym silniku niemoge odpalić samochodu i podczas krecenia przerywa na jakies 1-2 sekundy i znowu kreci. Prosze o jakies rady co może być tego przyczyną. temat powędrował do odpowiedniego działu/zbyszek670   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 pierwszy jest taki ze cos strzela w okolicach przepływomierza powietrza,Zmieniałeś przewody WN lub świece Na czym problemy te występują czy na benzynie czy tylko na LPG   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas6661 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Na tych świecach i przewodach mam przejechane 30 tyś km, a co do strzelania to jeżdżę tylko na gazie więc nie jestem w stanie odpowiedzieć czy na benzynie też strzela. Ale byłem u mechanika i sprawdził i mówił ze z gazem jest wszystko w porządku. Sam przepływomierz też wymieniałem. I ma nie równe obroty raz chodzi szybciej a raz wolniej.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nec Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 jeżdżę tylko na gazie więc nie jestem w stanie odpowiedzieć czy na benzynie też strzela To spróbuj przejechać chociaż pare km na benzynie i będziesz wiedział Chyba warto to sprawdzić   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Na tych świecach i przewodach mam przejechane 30 tyś km,To bym zaczął od wymiany tych elementów.a co do strzelania to jeżdżę tylko na gazie więc nie jestem w stanie odpowiedzieć czy na benzynie też strzela.Na benzynie nie będziesz miał strzałów , to tylko zbierający się gaz który jest niespalony powoduje wystrzał.Temat przenoszę do odpowiedniego działu.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xellio Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ale byłem u mechanika i sprawdził i mówił ze z gazem jest wszystko w porządku. z gazem może i tak ale z przewodami i świecami nie skoro strzela należny je wymienića drugi problem to przy ciepłym silniku niemoge odpalić samochodu i podczas krecenia przerywa na jakies 1-2 sekundy i znowu kreci. Prosze o jakies rady co może być tego przyczyną. rozumiem że palisz auto na LPG?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi