Gość Pietros Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ok, rozumiem że na dopasowanie felgi składa się wiele czynników nie tylko ET ale zbulwersowało mnie pozbywanie się tematu i kierowanie do nominalnych wartości nie tylko mojego zapytania ale również kilkunastu innych gdzie ktoś był zielony i pytał typowo "czy się nada". Gdybym dostał odpowiedź "zmierz" było by oka ale jak ktoś traktuje zielonych w temacie jak inwalidów internetowych to to już nie jest pomoc szczególnie że w necie jest masa stron gdzie można dopasować felgi i przymierzyć a tak naprawdę za chiny do corsy nie wejdą wystarczy popatrzeć na stronach gdzie są przymierzalnie felg, wpisujesz corse b a pokazuje ci felgi na 5 śrub... co wiąże się z wizytą u tokarza. Znalezienie ładnych felg z nominalnymi parametrami do corsy jest kosmicznie trudne bo są to albo 3-ramienne rodem z poloneza albo nie typowe od jakiejś skody itd itp. Moje 14-stki akurat wyjęte są z passata. Cała prawda o ET, nie zmierzysz nie pojeździsz   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/37264-felgi-14-corsa-b-czy-pasuj%C4%85/page/5/#findComment-505766 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 nie o ET ale o wszystkich parametrach felgi podajac samo ET i 4x100 wiadomo ze nikt nie powie ''beda pasic na 100% ''albo ze ''nie beda poniewaz ....'' szerokosc i otwor centrujacy o tym wiekszosc zapomina tak samo o wielkosci tarcz i zaciskow z przodu na niektore po prostu nie da sie wcisnac mniejszych felg pomimo ze reszta parametrow sie zgadza dlatego tez lepiej sprawdzic niz sie pozniej bujac z felgami ktore nie wejda albo obcieraja co do corsy to widzialem rozne kombinacje od felg od porsche po fele od corvetty wiec jak ktos chce to i takie mozna wsadzic   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/37264-felgi-14-corsa-b-czy-pasuj%C4%85/page/5/#findComment-505804 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi