Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Janiu nie chce cie wprowadzac w bład ale wydaje mi sie ze 6 ale ja zamawiajac zamowilem sobie 10 zeby miec wrazie co do wymiany w zapasie ja bym proponowal 10 szt. bo moge sie mylic

https://forum.opel24.com/topic/40377-zmiana-o%C5%9Bwietlenia-na-led/page/3/#findComment-380256

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

... nie mam pojęcia czy coś takiego jest ale kumpel co właśnie się z tym bawił mówił że są takie ledy w tych oprawkach R5 tylko zamiast jednej są trzy dzięki czemu nie świecą punktowo i nie trzeba nic wiertać przykręcać przerabiać tylko wkładasz i jest....

Znalazł ktoś te ledy i może podesłać linka? Ewentualnie jakieś opinie na ich temat?

Takie właśnie zakładałem do pokręteł i jest kiepsko. Miały ekstra świecić bo soczewka jest płaska i lepiej się światło rozprasza ;-/

Janiu nie chce cie wprowadzac w bład ale wydaje mi sie ze 6 ale ja zamawiajac zamowilem sobie 10 zeby miec wrazie co do wymiany w zapasie ja bym proponowal 10 szt. bo moge sie mylic

Dzięki, przynajmniej wiem jakie ilości wchodzą w grę (martwiłem się, że będzie ich naście a to już są koszty).

https://forum.opel24.com/topic/40377-zmiana-o%C5%9Bwietlenia-na-led/page/3/#findComment-381625

Do pokręteł żadne ledy nie będą dobrze świeciły bez konkretnej przeróbki pod nie. A to już robić według toturiala z astra autokacik. Te co przesłałem z aukcji dobrze sprawdzają sie jedynie przy zegarach i w tidzie ale tam nawet zwykłe dają rady, do pokręteł nic nie zdziałasz tylko zabawa.

Użytkownik Bingo dnia 10 kwiecień 2011 - 18:29 napisał... nie mam pojęcia czy coś takiego jest ale kumpel co właśnie się z tym bawił mówił że są takie ledy w tych oprawkach R5 tylko zamiast jednej są trzy dzięki czemu nie świecą punktowo i nie trzeba nic wiertać przykręcać przerabiać tylko wkładasz i jest....

Znalazł ktoś te ledy i może podesłać linka? Ewentualnie jakieś opinie na ich temat?

Rozmawiałem z nim i to nie chodziło o to że są trzy diody tylko właśnie te didody co podałem mają w środku 3 kwadraciki, pryzmaty? Gdzie zwykła led ma ich tylko jedno i to chodziło właśnie o to :)

https://forum.opel24.com/topic/40377-zmiana-o%C5%9Bwietlenia-na-led/page/3/#findComment-382048