Gość zbyster Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 (edytowane) witam.mam astre 1.6 8v silnik benzyna +lpg. Silnik po przełączeniu na przełaczniku na "bieg" I gaśnie-dodam że silniczek krokowy mam nowy. Co to moze byc? Silnik gaśnie(przerywa a na wolnych obrotach gaśnie) nawet jak do przełącze z gazu na benzyne podczas jazdy. Benzyna dociera do gaźnika bo wyciągałem przewód do benzyna tam była. Co to moze byc? Co mam zrobic?PRzeczyścić? Na gazie silnik dobrze pracuje. Ponadto mam taki problem: Gdy na przełączniku jest 0 i 2 to silnik pracuje bez zmian-a na pozycji "0" powinno chyba odpalać na benzynie a po osiągnięciu 2000 obrotów przełączyć na gaz? Edytowane 5 Września 2011 przez zbyster   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/45379-silnik-po-prze%C5%82%C4%85czeniu-na-benzyne-ga%C5%9Bnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi