Gość hawli Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jak w temacie, szukam zestawu głośników i radia na 1DIN, z USB, może być bez cd, 4x40 Watt (RMS a nie chińskie 1mW) sensownej firmy i w sensownej (stonowanej) stylistyce co bym nie myślał że mnie ufo porwało. Do tego 2 porządne głośniki średnicy montażowej 130mm i głębokości montażowej 40mm, z wierzchu max 200mm. Mogłoby mieć wejście na obraz z kamery, ale nie jest to warunek. Oczywiście w rozsądnej cenie. mam tez miejsce na 2dinowe radio, jednak z tego co widze to są dla mnie za drogie...chyba, że ktoś z was zna dobre i tańsze:)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Może zaciekawi Cię radyjko z tego tematu http://forum.opel24.com/topic/47893-zapytanie/ Tylko będziesz musiał chować instrukcje przed żonką   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi