Gość benias Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam Zrobię taki troche MultiTemat, ale może to jakoś przeżyjemy Otóż pierwsza kwestia... Chciałbym wymienić oryginalne głośniczki w swoim Opelu Astra F 2d... Z przodu mam fajnie grające Blaupunkty do tego radio równiez Blaupunkt, a z tyłu są seryjne zamulacze... Nie chciałbym żadnej rzeźby tylko Plug&Play wykręcam stare głośniki przepinam wkręcam nowe i gra bajera... Co polecacie w sensownych pieniążkach? Druga sprawa podłączyłem radyjko Blaupunkt do oryginalnej instalacji Astry i po wyłączeniu auta radio nadal gra, trzeba je osobno wyłączać oraz po włożeniu kluczyka i przekręcniu go radio samo sie nie włącza trzeba je osobno włączać... Możecie podpowiedzieć co zrobić, żeby radyjko samo sie włączało i wyłączało? Byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 zacznij od przewertowania tego dzialu o glosniki pytano modele sie nie zmieniaja tak czesto o podlaczeniu radia tez pisano wiele razy napisz nam jak Ty swoje podlaczyles bedzie wiadomo co robic   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benias Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc to i tak byście mi musieli od dechy do dechy wytłumaczyc jak to ma być podłączone, jutro jakaś fote wrzuce... A co z tymi głośniczkami coś konkretnego możesz kolego polecic?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 cos konkretnego ?? za ile 500- 1000 ??   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benias Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Nie, nie coś konkretnego w sensie co kupić Na forumie znalazłe, że fajnie graja Hertz dcx 130 i pasują w sam raz do oryginalnego miejsca z tyłu na głośniki w Astrze F 2d takiej jak moja... Dobre będą takie Hertzy? Nie wymagam cholera wie czego, tylko strasznie kuleją te seryjne głośniki z tyłu przy tych Blaupunktach z przodu... Jeszcze sie chcę dowiedziec, o co chodzi z tymi dystansami do głośników bo nie jestem w temacie, po co, z czego, jak i za ile? Edytowane 4 Stycznia 2012 przez benias   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Co do podłączenia radia to poczytaj w tym temacie http://forum.opel24.com/topic/35042-Nieoryginalne-radio-a-data-na-wyswietlaczu/   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 skoro blaupunkty Cie zadowalaja (dla mnie to nic ciekawego) to hertz beda bardzo dobre dysnanse dorabia sie z plyty MDF (sklep z materialami budowlanymi jak liroy ) niektore glosniki wymagaja dorobienia tego czegos jak wygladaja znajdziesz w google   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi