Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Witam

Jeżeli można prosić chętnych z Krakowa i okolic o podzielenie się wiedzą gdzie najlepiej oddawać do przeglądu, czy naprawy swojego opla, a gdzie nie zedrą skóry:)) A także gdzie najlepiej poszukać części i akcesoriów w rozsądnych cenach.

Pozdrawiam i będę wdzięczny za informacje

https://forum.opel24.com/topic/583-krak%C3%B3w-gdzie-naprawia%C4%87-gdzie-kupowa%C4%87-cz%C4%99%C5%9Bci/

Gość Anonymous

Witam, co fo naprawy to nie bede polecal mojego mechanika po ostatnich historiach, natomoast części kupuje w hurtowni(mają sprzedaż detaliczną) na ulicy Żmujdzkiej -INTERCARS, oraz przy wylocie na Zielonki, tam gdzie stoi tablica "Do zobacznia" i konczy się Kraków to po lewej stronie stoi wielki sklep- pół Krakowa tam kupuje

Pzdr

Gość Anonymous

Witam. Sprawdzałem w INTERCARS - ale dość drogo, w Zielonkach super ceny - ale na miejscu okazało się że części nie pasują do mojego auta. W dość rozsądnej cenie natmiast kupiłem w internetowym sklepie www.4cars.pl ,

• 2 lata później...

Witam, co fo naprawy to nie bede polecal mojego mechanika po ostatnich historiach, natomoast części kupuje w hurtowni(mają sprzedaż detaliczną) na ulicy Żmujdzkiej -INTERCARS, oraz przy wylocie na Zielonki, tam gdzie stoi tablica "Do zobacznia" i konczy się Kraków to po lewej stronie stoi wielki sklep- pół Krakowa tam kupuje

Pzdr

a ktos wie jak sie nazywa ten sklep, albo jaka ma strone www?

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
Gość michassss

witam, potrzebuje pomocy a konkretnie potrzebne mi dobrać lakier do mojej astry, ktoś może polecić jakiś dobry zakład ?? czy raczej wszędzie zrobią to podobnie. pozdrawiam

witam, potrzebuje pomocy a konkretnie potrzebne mi dobrać lakier do mojej astry, ktoś może polecić jakiś dobry zakład ?? czy raczej wszędzie zrobią to podobnie. pozdrawiam

jedz do sklepu z lakierami samochodowymi i dobierz kolor lakieru do lakieru samochodu z wachlarza...

co znaczy dobra mieszalnia?

dobierasz samemu badz z pomoca kogos z firmy kolor lakieru do wachlarza...

ja kiedys tam (dawno dawno temu) dobieralem w firmie przy srebrnych orlow...

mozna bylo wziasc w puszce badz w spreyu...

Gość michassss

dobra mieszalnia = auto w jednym kolorze = dobrze dobrany lakier. u siebie w mieście wiem gdzie dobrze dobierają kolor, jest gość co robi to całe życie i zawsze jest lux, ma poprostu zajeb... oko do tego. w niektórych przypadkach w innych sklepach "znawcy" dobiorą jak to mówisz z wachlarza, " ten chyba bedzie najbardziej podobny, Zenek weź popatrz, ten czy tamten" z takim zakładem tez sie juz spotkałem. dlatego chodzi mi o sklep/zakład w Krakowie który robi dokładnie i dobrze a nie o byle kogo. pozdrawiam