Skocz do zawartości

Vectra 1,9CDTI - hamulec ręczny - lewa strona w normie ; prawa 0

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.08.2013 o 06:13, hydraulik154 napisał:
ectra 1,9CDTI - hamulec ręczny - lewa strona w normie ; prawa 0 . I co radzicie ?

naprawić, w takim stanie raczej nie przejdzie przeglądu,

no przegląd robi się na stacji diagnostycznej, które czesto są przy serwisie, natomiast naprawiać możesz sam, jak potrafisz...

ps. jakie pytanie - taka odpowiedź. chcesz coś konkretniej - napisz coś więcej, co już robiłeś...

ps.2 patrzyłeś na linkę ręcznego?

Gość hydraulik154
  W dniu 5.08.2013 o 11:18, kicaj napisał:

no przegląd robi się na stacji diagnostycznej, które czesto są przy serwisie, natomiast naprawiać możesz sam, jak potrafisz...

ps. jakie pytanie - taka odpowiedź. chcesz coś konkretniej - napisz coś więcej, co już robiłeś...

ps.2 patrzyłeś na linkę ręcznego?

Nic nie robiłem , ale chcę wiedzieć ile to może kosztować u fachowca ?

bez oglądnięcia co poszło ciężko gdybać, ale ja pewnie bym obstawiał na linkę... koszt pewnie ze 150PLN + robocizna...ale to chyba nie pytanie do forumowiczów tylko do warsztatu...

Gość hydraulik154
  W dniu 5.08.2013 o 12:18, kicaj napisał:

bez oglądnięcia co poszło ciężko gdybać, ale ja pewnie bym obstawiał na linkę... koszt pewnie ze 150PLN + robocizna...ale to chyba nie pytanie do forumowiczów tylko do warsztatu...

No zobaczymy ; Dziękuję

a sam nie dasz rady zaglądnąć pod auto? albo podjechac na szybkiego do warsztatu żeby tylko sprawdzić?

skąd jesteś?

Gość hydraulik154

Stargard Szczeciński

W dniu 5.08.2013 o 13:07, kicaj napisał:

a sam nie dasz rady zaglądnąć pod auto? albo podjechac na szybkiego do warsztatu żeby tylko sprawdzić?

skąd jesteś?

Stargard szczecinski

to ci nie pomogę odnośnie warsztatu...

może w dziale warsztatów znajdziesz gdzie dobrze robią u ciebie w okolicy opelki...