Skocz do zawartości

Jaki radioodtwarzacz do seryjnego nagłośnienia Zafira A 2003r ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak jak w temacie. Jakie radio wybrać do seryjnego nagłośnienia w Zafirze A 2003r Elegance do 150 zł. Radio może być nowe ale rozwarze też propozycje z radiami używanymi. Zależy mi na tym żebym radiem mógł sterować przyciskami które seryjnie są zamontowane w kierownicy. Przydałaby się też w miarę ogarnięta jakość dźwięku. 4 kanały i korektor graficzny to podstawa. Na czytniku płyt mi nie zależy. Kostka iso mogłaby być w zestawie.

Edytowane przez cinex

https://forum.opel24.com/topic/63483-jaki-radioodtwarzacz-do-seryjnego-nag%C5%82o%C5%9Bnienia-zafira-a-2003r/

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Może to cie zaciekawi -VDO CD 451X - http://allegro.pl/vdo-cd451x-i3499166147.html

powinno pracować z sterowaniem i wyświetlaczem

poszukaj też info w sieci o tym radyjku :-)

Gość ASO OPEL Wawrosz Oświęcim

Oczywiście liczysz się z tym, że nie będzie wyświetlać radia na fabrycznym wyświetlaczu?

A czemu chcesz zmieniać? Ja mam fabryczne VDO i uważam, że jest zupełnie OK. Jakość dźwięku b. dobra, fale odbiera czysto...a jak bardzo muszę, to mp3 z transmitera puszczam.... :dj:

Oczywiście liczysz się z tym, że nie będzie wyświetlać radia na fabrycznym wyświetlaczu?

A czemu chcesz zmieniać? Ja mam fabryczne VDO i uważam, że jest zupełnie OK. Jakość dźwięku b. dobra, fale odbiera czysto...a jak bardzo muszę, to mp3 z transmitera puszczam.... :dj:

A nie da się tak zrobić żeby wyświetlało na fabrycznym ? Chce zmienić ponieważ nie mam zamiaru wozić 100 płyt w samochodzie żeby posłuchać ulubionych piosenek. Chce mieć jednego pendriva.

Jak chcesz słuchać dobrej jakości muzyki to nie mp3 :-)

Mp3 nie mają wcale aż tak złej jakości :)

Edytowane przez cinex

No niby nie, ale im lepszy sprzęt tym bardziej zauważysz różnicę - sam jak mam natchnienie i chcę posłuchać dobrej jakości to nie ściągam plików mp3 tylko np kupuję płytę. :-)