Gość Anonymous Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Sory że tak póżno odpowiadam Zafirę mam na gazie 2,5roku---od początku ta zwykła inst.gazowa robiła mi problemy---z tego co zauważyłem była to wina gazownika(dupek),teraz mineła gwarancja,na jesien,w wolnej chwili pojadę do innego ,może mi tę instalację poprawnie ustawi. Wracając do tematu: 1.za każdej regulacji maszyna chodziła inaczej 2.są to niuanse ale wkurzające--za dużo pisania(ja się przejmuję szczególami) Generalnie autko jeżdzi spoko (następne,kiedy będę kupował---TYLKO DIESEL(lub wtrys gazu) Po prostu,skórka nie warta wyprawki pali teraz z klimą 12,5 l gazu,a ogólni 10,5l gazu   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/687-zaira-18-16-v-2000r-siln-x18xe-gaz-brc-at90e-ii-gen/page/2/#findComment-357056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi