Gość Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Panowie postanowiłem jeszcze przeczyścić masę przy autku bo ktoś miał u mnie ze znajomych też taki problem przy aucie , ale inny model no i jest tam nie daleko jakaś kostka również ją wyciągnąłem troszkę przeczyściłem te styki i jak na razie już od jakiegoś tyg. nie zapala się kontrolka ładowania i miejmy nadzieje że już się nie zapali.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A jednak znowu się zapala teraz jest tak nie kiedy że kontrolka świeci się non stop, ale ładowanie jest. Byłem u innego elektryka i on powiedział że jakiś czas temu miał podobną sytuacje, ale w Astrze F i okazało się że był włożony jakiś zamiennik regulatora i przez to zapalało się ładowanie bo komputer źle odczytywał i oczywiście zbił mnie z tropu i wróciłem do domu i sam nie wiem czy jeszcze raz wyjmować ten alternator bo nie dawno był wymieniany regulator!   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A jednak znowu się zapala teraz jest tak nie kiedy że kontrolka świeci się non stop, ale ładowanie jest. Byłem u innego elektryka i on powiedział że jakiś czas temu miał podobną sytuacje, ale w Astrze F i okazało się że był włożony jakiś zamiennik regulatora i przez to zapalało się ładowanie bo komputer źle odczytywał i oczywiście zbił mnie z tropu i wróciłem do domu i sam nie wiem czy jeszcze raz wyjmować ten alternator bo nie dawno był wymieniany regulator! Temat do zamknięcia alternator został wymieniony na nowy i jest teraz ok.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi