Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A znasz Phantom of the opera i While your lips are still red? Najlepsze utwory w wykonaniu Nightwish.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Musze sobie posciagac cos do spiewania, Agnieszko ja bym z twoimi dziecmi pol lasu wyploszyla, ja w aucie takie koncerty daje ze szok   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natan Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Obecnie szukam piosenki (starej) takich dwoch facetow i cos w tytule Live, nie pamietam ale wiem ze bylo ich dwoch i to stara piosenka Czyżby to ?. A w roli głównej Gene Hackman...hehehe.Identyczne zakola i lekko kręcone kudły ma.Hmmmm ?.Sądzę,że ten wokalista celowo się tak wystylizował.W jakim celu?.Nie mam pojęcia.Obecnie jest troszeczkę siwawy.Ale wcześniej nie był.Podobieństwo jest UDERZAJĄCE.Te smyczki w tle pięknie zapodają.Śliczne są .Ja lubie wynajdywać takie smaczki,podobieństwa itp.0,36 Prrrrr....ju huuuuuuu. Apropos Twojej lokalizacji.Pracowałem w Osnabrück prawie rok.Trochę dawno to było.A dokładnie na Amelie Grewen Str. Edytowane 25 Listopada 2015 przez Natan   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia712 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 nie nie to o ten hurts chodzilo juz znalazlam ogolnie ostatnio jedna piosenka tak mi sie spodobala ze normalnie gwalce replay   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jgrzegorz Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) U mnie w obecnej chwili wygrywa: Edytowane 26 Listopada 2015 przez jgrzegorz   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natan Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) A u mnie wygrywa ten klip.Nie ze względu na efekty,nie ze względu na wspomagacze syntezatorowe (bo de facto takich tam brakuje).Wygrywa ze względu na jej przepiękny wręcz głos,bardzo wysoko skalowany z tkz.wibracją na końcówkach wyrazów.Ten głos będzie bardzo długo niedościgniony.Delikatnie zachrypnięty w pewnych chwilach....i nagle wystrzeliwujący na maksymalnie wysoki.Ona robiła ze swoim głosem to co chciała.Niedoścignięty wzór to jest.To są najtrudniejsze na świecie głosy do naśladowania. https://www.youtube.com/watch?v=2NUQJvfDXrM Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Natan   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość silvo44 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nightwish, Rammstein, SOAD - jakbym to już gdzieś słyszał.. Klimaty lat '80tych są niedoścignione.. Muzyka Młodej Generacji i koncerty TSA, Perfectu, Budgie, UFO czu Suzy Quatro.. Gdzie te czasy ?? https://www.youtube.com/watch?v=1ewPCJYRGQE   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natan Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Minęły bezpowrotnie.Zostają nam tylko wspomnienia na winylach i CD.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyb Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 No, aż się łezka w oku kręci   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Malutki Igorek.Ściany "studia nagraniowego" jego taty wyłożone wytłoczkami od jajek.Podobno robią najlepszą robotę jeżeli chodzi o tłumienie.No ale malec zwala z nóg. No albo Mike Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Natan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi