Gość Anonymous Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Już wiem czemu lała mi sie woda do środka auta. A mianowicie po zdjęciu tylniej kanapy i podniesieniu podłogi okazało sie że jest dziura i w sumie kawałek podłogi (gdzie stawia się nogi) jest zeżarty przez rdze a do tego jak zdjąłem boczki od oparcia okazało sie że w nadkolach też są dziury. I mam takie pytanko czy jeśli walne żywice na podłoge i to będzie dobrze ponieważ jak się dowiedziałem jakie są koszty zrobienia tego u blacharza a jakie są koszty żywicy utwardzacza itd. to wybieram żywice tylko prosiłbym o jakąś podpowiedź czy zda to egzamin i czy może być z tego podłoga. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/7981-woda-w-omedze-i-niemieckie-oprogramowanie/page/2/#findComment-286884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi