Skocz do zawartości

Problemy zwizane z oprogramowaniem LPG - nie przełącza się w chłodne dni

Rekomendowane odpowiedzi

Gość przemekmirocha

Uważam, że w tym konkretnym przypadku można to uznać za wadę ukrytą, której istnienie zostało zatajone. Po Świętach oczywiście zgłoszę to do swojego salonu

a z jakiego salonu jest auto?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Imbat1973

a z jakiego salonu jest auto?

Opel HALLER. Salon w Gdyni ul. Morska

Myślę, że nie istotne z jakiego salonu, nie uwierzę, że przy tej skali problemu w astrach i merivach jest jakiś salon w PL, który nie wie, że takie cyrki są z fabrycznym LPG. Dla mnie jest to ewidentne granie w ..ja, klient zapłacił to niech się buja. Gdyby poszedł pozew zbiorowy o odszkodowania to inaczej by do tego podchodzili.

Gość przemekmirocha

Myślę, że nie istotne z jakiego salonu, nie uwierzę, że przy tej skali problemu w astrach i merivach jest jakiś salon w PL, który nie wie, że takie cyrki są z fabrycznym LPG. Dla mnie jest to ewidentne granie w ..ja, klient zapłacił to niech się buja. Gdyby poszedł pozew zbiorowy o odszkodowania to inaczej by do tego podchodzili.

Zgadza sie, tylko myślałem że gdzieś ze śląska . Bo tu jest dużo tych aut po leasingu pracowniczym. I ten problem napewno był by zgłoszony.

No ja auto brałem z W-wy , i te same problemy występują . Nie ma znaczenia gdzie auto było brane znaczenie ma że są problemy ale niby opel nad tym pracuje , zobaczymy co wymyślą ...

Gość Imbat1973

Witam po Świętach.

Problem zgłoszony do salonu. Nikt nic nie zauważył podczas użytkowania samochodu demo. Serwis ma się kontaktować ze mną w celu uzgodnienia dalszych czynności. Podobno w miejscowym serwisie nie zgłaszano jeszcze tego problemu. Zaproponowałem konsultacje z serwisami śląskimi, gdzie chyba ten problem pojawił się najwcześniej i jest najbardziej znany. Nie wiem czy serwis z Gdyni skorzysta z mojej podpowiedzi.

Problem zgłoszony do salonu. Nikt nic nie zauważył podczas użytkowania samochodu demo

Oczywiście, wszyscy jezdzili i było dobrze, Ty kupiłeś i już popsułeś ^_^

Podobno w miejscowym serwisie nie zgłaszano jeszcze tego problemu

Albo jeszcze nikt nie kupił tam auta z LPG albo zwykła ściema, bo co mają powiedzieć ? - sprzedaliśmy z premedytacją nie do końca sprawne auto :P i jeszcze o tym nie wspomnieliśmy klientowi B)

Zaproponowałem konsultacje z serwisami śląskimi, gdzie chyba ten problem pojawił się najwcześniej i jest najbardziej znany. Nie wiem czy serwis z Gdyni skorzysta z mojej podpowiedzi

Szczerze :?: Wątpię, będą "szukać" przyczyny jak u wszystkich, oczywiście zgodnie z procedurami. Tak więc przeczytaj w wątkach co robią po kolei i zobaczysz kiedy dojdą do wniosku, że trzeba czekać na rozwiązanie z centrali.

Gość Imbat1973

Oczywiście, wszyscy jezdzili i było dobrze, Ty kupiłeś i już popsułeś ^_^

Albo jeszcze nikt nie kupił tam auta z LPG albo zwykła ściema, bo co mają powiedzieć ? - sprzedaliśmy z premedytacją nie do końca sprawne auto :P i jeszcze o tym nie wspomnieliśmy klientowi B)

Szczerze :?: Wątpię, będą "szukać" przyczyny jak u wszystkich, oczywiście zgodnie z procedurami. Tak więc przeczytaj w wątkach co robią po kolei i zobaczysz kiedy dojdą do wniosku, że trzeba czekać na rozwiązanie z centrali.

Zgadzam się z Tobą we wszystkich kwestiach. Nie liczę na to, że nagle coś się zmieni i mój serwis zrobi coś inaczej niż każdy inny, oczywiście zgodnie z procedurami

A ja wam mówię jedno - wiosna przyjdzie i problem się sam rozwiąże, co jest na rękę Opla. Taka jest prawda - mają nas gdzieś! Pięknie mówią, jak chcą sprzedać - później fora ze dwora - problemu nie widzą. To jest poprostu temat dla turbokamery.

Problem mam od samego początku (2 miesiące) w tym czasie temperatury były różne a ostatnio to i nawet 10 stopni i nic. Nie wiem ale może ta Astra była robiona na rynek afrykański?