Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Byłem u kilku różnych specjalistów. Akumulator jak nówka, nic się nie rozładowuje, alternator też twierdzą, że śmiga. Z bezpiecznikami się bawiłem i nic nie wykazało. Nowa diagnoza postawiona przez speców jest taka, że to coś z instalacją gazową (z tym że jak jeżdżę na benzynę to jest tak samo) lub że silnik krokowy się psuje. W zasadzie z tą instalacją to może i być to, bo przecież gdyby to był alternator lub jakaś mechaniczna czy elektryczna przyczyna to by się działo zawsze a nie tylko po odpaleniu z zimnego silnika jak auto się odstoi. Jadę niedługo do speca od gazu i zobaczymy. Nie wiem sam co o tym myśleć.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/8490-alternator-astra-f/page/3/#findComment-276393 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi