Gość gabriel81 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Witam Od dłuższego już czasu zbiera mi się woda w bagażniku mojego auta. Dokładnie kapie podczas deszczu z prawej strony po tylnym słupku. Woda zbiera się w takim plastikowym schowku a następnie przewlewa sie i wpływa do koła zapasowego. Rozebrałem ostatnio boczek w bagażniku ( plastiki ) i tył podsufitki ale nie demontowałem całej bo za dużo z tym roboty. Polałem wtedy dach wodą i tak jakby przez wgłebienie w którym umocowane są relingi woda kapała do auta a przy założonym plastiku na słupku po tymże słupku leciało na bok. Moje pytanie jest takie, czy może ktoś miał podobny problem i może z tym się uporał? jak są mocowane tam relingi bo nie wiem jak to ugryźć. może jest tam jakaś uszczelka ? Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/86182-woda-w-baga%C5%BCniku-astra-h-2006r-kombi-120km/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jachu1977 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Witam! W dniu 16.04.2019 o 13:01, gabriel81 napisał: Witam Od dłuższego już czasu zbiera mi się woda w bagażniku mojego auta. Dokładnie kapie podczas deszczu z prawej strony po tylnym słupku. Woda zbiera się w takim plastikowym schowku a następnie przewlewa sie i wpływa do koła zapasowego. Rozebrałem ostatnio boczek w bagażniku ( plastiki ) i tył podsufitki ale nie demontowałem całej bo za dużo z tym roboty. Polałem wtedy dach wodą i tak jakby przez wgłebienie w którym umocowane są relingi woda kapała do auta a przy założonym plastiku na słupku po tymże słupku leciało na bok. Moje pytanie jest takie, czy może ktoś miał podobny problem i może z tym się uporał? jak są mocowane tam relingi bo nie wiem jak to ugryźć. może jest tam jakaś uszczelka ? Pozdrawiam Witam, rozwiązałeś problem? Ja mam ten sam - woda pojawia sie w schowku, ale wszystko dookoła jest suche, jakby woda kapała do niego pionowo w dół z sufitu. Najciekawsze jest to, że posufitka jak i słupki suche.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/86182-woda-w-baga%C5%BCniku-astra-h-2006r-kombi-120km/#findComment-726950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabriel81 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 W dniu 21.10.2020 o 11:05, jachu1977 napisał: Witam! Witam, rozwiązałeś problem? Ja mam ten sam - woda pojawia się w schowku, ale wszystko dookoła jest suche, jakby woda kapała do niego pionowo w dół z sufitu. Najciekawsze jest to, że posufitka jak i słupki suche. Niestety nie udało mi się tego rozwiązać, brak czasu a dużo czasu żeby do tego dojść   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/86182-woda-w-baga%C5%BCniku-astra-h-2006r-kombi-120km/#findComment-726987 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi