Gość bucu1984 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Idąc za waszymi radami poszedłem do garażu. Odkrecilem I jeszcze raz osadzilem klemy. Były Dobrze dokrecone Ale wsadzone na styk nawet może Z 1mm każda wystawala . Docisnalem bardziej że teraz jest minus I plus jak na zdjęciach. Mówię nie wiem czy to coś pomoże Ale na pewno nie zaszkodzi. Odpaliłem auto(W momencie odpalania aku spadł do 10,9v. Po odpaleniu 14.2. Włączyłem światła 14.1. Włączyłem do tego Klime na lo temp I 14.1. Dałem do tego nawiew na max I 14.1 Ale nie biorę tego za żaden omen bo to się okaże w upał czy się coś zmieniło. W garażu było co prawda 15*C Ale to I tak za mało na to by stwierdzić co będzie przy 33*C. Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/88856-czy-to-rezystor-wentylatora-co-najlepsze-w-tym-przypadku/page/2/#findComment-717854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi