k.saski Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 W dniu 26.04.2023 o 20:47, pawel72 napisał: witam mam merivę b z 2011r. u mnie jest problem opiszę centralny zamek we wszystkich drzwiach działa nie ma problemu zewnątrz są po zamykane otwierają się i zamykają z pilota wszystko porządku . po przekręceniu kluczyka i odpaleniu samochodu pojawia się czerwona kontrolka drzwi i słychać ten dźwięk awarii zamki w czasie jazdy się blokują po zatrzymaniu samochodu i wyjściu na zewnątrz wszystkie drzwi możemy otworzyć klamką prócz prawych przednich otwierają się wtedy po naciśnięciu w kabinie centralnego zamka lub po naciśnięciu otwórz na pilocie i nie wiem co z tym zrobić gdzie jest błąd Paweł, jak się skończyła ta sytuacja? Mam właśnie bardzo podobne objawy.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/95891-centralny-zamek-prawe-przednie/page/2/#findComment-816047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi