_Krzysiek_ Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Zabrałem się za wygłuszanie drzwi, a że mam ograniczoną ilość wolego czasu robię to etapami. W jeden dzień poszedł boczek i reszta dodatków. Na drugi dzień dość intensywnie pada , wsiadam do auta i słyszę cały czas kapanie. Po prowadnicy bocznej szyby spływa woda i kapię na instalację. Auto pod dach i sprawdzam wszystko. Uszczelki dobrze przylegają, wszystkie na swoim miejscu, żadnych pęknięć. Po ściągnięciu lusterka widoczny jest otwór w uszczelkach, do którego spływa woda i wpada do środka. Czy tak ma być? Wiem, że drzwi mają we wewnątrz odpływy ale to chyba nie jest normalne że woda spływa w taki sposób. Siedziałem dzisiaj ze trzy godziny czyszcząc, smarując, doginając wszystkie uszczelki a jak kapało tak kapie...   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/96861-woda-w-przednich-drzwiach-corsa-c-3d/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi