Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'WYPADANIE ZAPŁONU' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • forum.opel24.com
    • Informacje i ogłoszenia
    • Na każdy temat
  • Porady oraz dyskusje dotyczące poszczególnych modeli Opla
    • Opel Adam - Forum
    • Opel Agila - Forum
    • Opel Ampera - Forum
    • Opel Antara - Forum
    • Opel Astra - Forum
    • Opel Calibra - Forum
    • Opel Combo - Forum
    • Opel Corsa - Forum
    • Opel Frontera - Forum
    • Opel Insignia - Forum
    • Opel Kadett - Forum
    • Opel Meriva - Forum
    • Opel Mokka - Forum
    • Opel Omega - Forum
    • Opel Signum - Forum
    • Opel Sintra - Forum
    • Opel Tigra - Forum
    • Opel Vectra - Forum
    • Opel Vivaro i Movano - Forum
    • Opel Zafira - Forum
    • Pozostałe modele
  • Motoryzacja - ogólnie
    • Ogólne porady techniczne
    • Sam Naprawiam - Opel, gotowe poradniki napraw
    • Odszkodowania, porady prawne
    • Warsztaty Samochodowe
  • OPEL24 Riders
    • Klubowicze i ich auta
    • Gadżety klubowe
    • Zloty i spoty
  • Giełda- czyli sprzedam, kupię, zamienię
    • Zareklamuj swoje usługi na forum
    • Sprzedam
    • Poradniki kupującego Opla
    • Kupię
  • Wysypisko tematów
    • Śmietnik

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Lokalizacja


Inna marka


Silnik


Nadwozie

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam wszystkich : SMILE : Niedawno stałem się posiadaczem Astry G z silnikiem Z16XEP. Niestety kilka dni po zakupie autko zaczęło sypać błędami P0300-304, i w końcu pracować na 3 cylindry. Wymieniłem cewkę na DELPHI ponieważ poprzedni właściciel wstawił jakiś chiński zamiennik, oraz świece na oryginał GM (Bosch). Auto odzyskało wigor na jakis miesiąc, po czym znów zaświeciło check'a. Zignorowałem temat uznając że TTTM, a auto jeździ i elegancko przyspiesza. Aż do dziś kiedy po przejechaniu 7-8km przy redukcji i depnięciu gazu check zaczął migać i znów praca na 3 gary Błędy jakie są to P0300 (kilka razy), 0301-0304. Błędów związanych z EGR'em, systemem twinport i lambdą nie ma (jak w podobnych tematach na forum), a silnik pracuje cicho i równo, aż mu coś nie odbije. Astra jest po świeżej wymianie oleju na GM 10w40. Przerabiał może ktoś z Was podobny problem? LPG nie posiadam.
Partnerem serwisu: fabryka kart plastikowych LiderKarty
×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.