Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'ecn' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • forum.opel24.com
    • Informacje i ogłoszenia
    • Na każdy temat
  • Porady oraz dyskusje dotyczące poszczególnych modeli Opla
    • Opel Adam - Forum
    • Opel Agila - Forum
    • Opel Ampera - Forum
    • Opel Antara - Forum
    • Opel Astra - Forum
    • Opel Calibra - Forum
    • Opel Combo - Forum
    • Opel Corsa - Forum
    • Opel Frontera - Forum
    • Opel Insignia - Forum
    • Opel Kadett - Forum
    • Opel Meriva - Forum
    • Opel Mokka - Forum
    • Opel Omega - Forum
    • Opel Signum - Forum
    • Opel Sintra - Forum
    • Opel Tigra - Forum
    • Opel Vectra - Forum
    • Opel Vivaro i Movano - Forum
    • Opel Zafira - Forum
    • Pozostałe modele
  • Motoryzacja - ogólnie
    • Ogólne porady techniczne
    • Sam Naprawiam - Opel, gotowe poradniki napraw
    • Odszkodowania, porady prawne
    • Warsztaty Samochodowe
  • OPEL24 Riders
    • Klubowicze i ich auta
    • Gadżety klubowe
    • Zloty i spoty
  • Porady dla kupujących samochód
    • Poradniki kupującego Opla
    • Zareklamuj swoje usługi na forum

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Lokalizacja


Inna marka


Silnik


Nadwozie

Znaleziono 1 wynik

  1. Cześć, Jakieś dwa tygodnie temu wymieniłem u mechaników półoś prawą (trzepie mi kierownicą w przedziale 140-170) miało niby pomóc ale nie pomogło. Ale to na inny wątek. Od czasu wymiany czasami raz dwa razy w tygodniu dzieje się następująca rzecz. 1. Wkładam kluczyk do stacyjki próbuje odpalić samochód i cisza. 2. Na komputerze - tam gdzie pokazuje spalanie zamiast wartości liczbowych widzę literę F w obu linijkach. 3. Problem znika po kilku a czasem klikunastokrotnym wyciągnięciu i wsadzeniu kluczyka i "setce" prób uruchomienia silnika. Wczoraj po takiej przygodzie na dodatek zapaliła mi się lampka silnika na tablicy. Dziś rano wszystko było ok ale sprawdziłem kody błędów poniżej lista: 020100 020200 020300 020400 023002 065070 15505A 16003A 161300 161450 210300 210400 210870 213970 Sprawdzałem te błędy wszystkie/większość mówią o silniku. Czy ktoś wprawny może to jakoś zdiagnozować zinterpretować? Wyczytałem, że to może wcale nie chodzić o silnik a o moduł CIM, czy ktoś może to potwierdzić lub zaprzeczyć? Z góry wielkie dzięki za pomoc. T.
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.