Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'szum' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • forum.opel24.com
    • Informacje i ogłoszenia
    • Na każdy temat
  • Porady oraz dyskusje dotyczące poszczególnych modeli Opla
    • Opel Adam - Forum
    • Opel Agila - Forum
    • Opel Ampera - Forum
    • Opel Antara - Forum
    • Opel Astra - Forum
    • Opel Calibra - Forum
    • Opel Combo - Forum
    • Opel Corsa - Forum
    • Opel Frontera - Forum
    • Opel Insignia - Forum
    • Opel Kadett - Forum
    • Opel Meriva - Forum
    • Opel Mokka - Forum
    • Opel Omega - Forum
    • Opel Signum - Forum
    • Opel Sintra - Forum
    • Opel Tigra - Forum
    • Opel Vectra - Forum
    • Opel Vivaro i Movano - Forum
    • Opel Zafira - Forum
    • Pozostałe modele
  • Motoryzacja - ogólnie
  • OPEL24 Riders
  • Porady dla kupujących samochód

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Lokalizacja


Inna marka


Silnik


Nadwozie

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam. Po odpaleniu samochodu drastycznie spada zasięg radia. Po zgaszeniu silnika radio trzeba włączyć i wyłączyć lub zaczekać kilkanaście sekund i działa jak należy. Po zgaszeniu silnika szum ustaję dopiero po kilkunastu sekundach. Tak jakby jakiś kondensator się ładował i po zgaszeniu rozładowywał się... Sprawdzane na dwóch radiach JVC oraz SONY. Sprawdzane na antenie i kawałku drutu. Sprawdzane bez podłączonej wtyczki głośników (jeden głośnik podpięty "na krótko") Podłączyłem przewód plusowy od aku. bezpośrednio szumi nadal. Podłączyłem przewód minusowy od aku. bezpośrednio szumi nadal. Jest masa na antenie. Do wzmacniacza anteny dochodzi prąd. O co chodzi? Moja irytacja sięga już zenitu.
  2. Witam, Niedawno pojawil sie pewien problem. Podczas jazdy nagle radio przestalo odbierac stacje, pojawil sie szum na każdej czestotliwości. Czasami gdy uruchomie samochod odbiera mi bardzo zakłóconą losowa stacje az w koncu przestaje odbierac w ogole. Tylko slychac szum. Co to moze byc ? czy ktos mial z was taki problem? sprawdzilem antene, jest cala. Model radia wbudowany fabryczny Grundig 2002 z góry dzieki za pomoc
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.