lufa9999 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Witam. Mam Insignię B, rok 2019, silnik 1.5 turbo, benzyna. Mam problem, bo muszę zmienić akumulator ii nie mogę odkręcić plusowej klemy. Jest jakieś dziadostwo blokujące dostęp (na zdjęciu) i za diabła nie wiem jak to zdjąć. Są tam dwie śruby, na klemie i centralnie na środku tego modułu które odkręciłem i powinno zejść. A nie chcę. Jest z lewej jego strony plastik który można odciągnąć ale nic innego już nie ma. Moduł rusza się trochę ale nie chcę go brać siłą bo boję się że coś uszkodzę. Walczyłem z tym z godzinę i poddałem się. Pomoże mi ktoś! Edytowane 4 godziny temu przez lufa9999   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/111102-jak-odkr%C4%99ci%C4%87-klem%C4%99-plusow%C4%85-akumulatora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi