Gość Wojtul Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Panowie!dzięki za takie zaangażowanie! no tak jak pisałem wcześniej jak włączę radio (napis SAFE) a następnie wyłączę zapłon i wyjmę kluczyk to wciąż pali się SAFE i co dzisiaj sprawdziłem, pali się przez godzinę po czym wyświetlacz gaśnie. Po ponownym włożeniu kluczyka i włączeniu zapłonu na wyświetlacza pojawia się czas i data i dopiero jak włączę radio to pojawia się SAFE. Wersja z tym brakiem plusa ze stacyjki wydaje się prawdopodobna ponieważ: wymieniana była kolumna kierownicza i mechanik przekładał stacyjkę ze starej do nowej kolumny. Dodatkowo co mnie trochę niepokoi.Nowa kolumna (używana z allegro) przyszła bez kluczyka i jak mówił mech. nie dało się stacyjki z niej wymontować(podobno konieczny jest kluczyk) i on jakoś tam,coś tam rozwiercał żeby można ją było wyjąć. Dziś chyba podjadę do zakładu specjalistycznego bo nie mam nerwów czekać nie mając pewności ,że wszystko wróci do normy. pozdrawiam! [ Dodano: Pią Cze 25, 2010 17:19 ] i się potwierdziło..nie ma podstacyjkowego plusa. specmen zrobił obejście i podłączył pod zapalniczkę. wyszło 20 zł! Poprawiłem "regulamin 3,1"/ andrzej_m55   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/1591-jak-odkodowa%C4%87-oryginalne-radio-w-astrze-ii/page/5/#findComment-66964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość azazil Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 co bedzie kodem do radia cdr500 security code -.... 4 liczby key no-..... litera i 4 liczby radio type/code-..../.... 4 i 4 liczby serial no-........ litera i 7 liczb prosze o pomoc Własnie wbiłem radio type/code ten drugi i uśmiech się pojawił bo radyjko odżyło   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/1591-jak-odkodowa%C4%87-oryginalne-radio-w-astrze-ii/page/5/#findComment-47406 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi