Gość Anonymous Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 O które fotele ci chodzi? U mie jest tak że pod fotelami kierowcy jest niżej czyli w pierwszej wersji schowek miał mieć wysokość 13 cm i nim bardziej do tyłu podłoga sie unosi i musiałem zrobić go na 9 cm JAKOŚ TAK TO BYŁO. Ciekawe, bo w mojej Zafirze pod przednimi fotelami patrzac od tylu robi sie lekkie nachylenie do gory z tego wniosek, ze schowki musialbym zrobic sciete, powiedzmy 9cm->7cm Koniecznie zrob zdjecia jak juz wykonczysz cala konstrukcje. Przy okazji moglbys obfotografowac dokladnie garb, szyny pod kanapa i pod fotelami z przodu. Widac po lifcie (albo tylko w mojej wersji foteli) Opel cos musial pozmieniac.   Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/17064-zafira-2-dodatkowe-schowki/page/3/#findComment-193242 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekww33 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Schowki ala Citroen Picasso ukończone w 95% koszta spadły o 20zł ponieważ znalazłem tańszą wykładzine jeszcze tylko kilka powrawek i robię foto Zainteresowanemu z Opola mogę odsprzedać reszte wykładziny za 15zł bo byłem zmuszony kupić 1m na 4m i połowa mi została a do oklejenia wystarczy 54cm x 130cm więc zostało mi na oklejenie jeszcze jednej sztuki [ Dodano: Sob Lut 21, 2009 13:18 ] WIELKI FINAŁ Przed zamontowaniem, waga całości 8kg. Jak widać zostawiłem troche wiszącej wykładziny żeby wcisnąć ją pod fotele, pnieważ dzieci kładą tam nogi i się brudzi. Właśnie po to był zostawiony dwudziesto cm kawałek żeby można było go tam wcisnąć Wszystkie drewniane elementy pomalowałem na czarno żeby się w oczy nie rzucały. Myślałem że będzie problem z gumowymi dywanikami, ale fotel jest jeszcze pare cm nad podłogą wiec swobodnie można go tam wsunąć Jeszcze musze zamocować tasiemki żeby można było je otwierać, kiedyś je kupiłem ale gdzieś mi wsiąkły więc musze kupić jeszcze raz. Podłoga jest do sprzedania cena tylko za materiały nie wliczam robocizny lub zamienię na siatkę grodziową do bagażnika.   Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/17064-zafira-2-dodatkowe-schowki/page/3/#findComment-192682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi