Gość bolo1234 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Witam! Mam takie może troche niecodzienne i nie zbyt mądre pytanie ale zamówiłem sobie śruby do alufelg i chciałem zapytać czy mogę pojedynczo odkręcać stare śruby i pojedynczo przykręcać nowe bez podnoszenia samochodu? Tak się składa że na chwilę obecną nie mam podnośnika   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej_m55 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 nie wiem czy to dobry pomysł nie dociągniesz równo (bez lewarka i pasówki nie ruszył bym się z miejsca)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek_K Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 bolo1234, a gdzie zgubiłeś lewarek? Do tego raczej będzie ci niezbędny. Niedokręcenie śrub to trochę nieprzyjemne zjawisko, a bez podniesienia samochodu może ci się przydarzyć   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ... czy mogę pojedynczo odkręcać stare śruby i pojedynczo przykręcać nowe bez podnoszenia samochodu? Tak się składa że na chwilę obecną nie mam podnośnika oczywiście możesz - nic się złego nie stanie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blowal Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 logicznie rzecz biorąc nic się nie powinno stać   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolo1234 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nie no lewarek mam ale chwilowo pożyczyłem go koledze. No ale przecież śruby i tak dociąga się po opuszczeniu auta tak?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 zmieniaj sruby pojedynczo nic sie nie stanie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 robilem juz tak kilka razy. Nc sie nie stanie.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zybi Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Czesto tak robilem jak byl duzy ruch w robocie,a przyjezdzali np. po sruby anty zlodziejskie,albo chcieli miec zamiast starych,ladne nowe tak ze zmieniaj nic sie nie stanie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej_m55 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 zybi, to powiedz mu od razu jakim momentem dokręcić bo tak jak w zakładach dokręcają to ja nie dokręcałem w ciężarowych i od razu mu powiedz co się dzieje jak gwint się naciągnie i parę innych spraw bym mógł wymienić tylko mnie nerwi tyle wypowiedzi takich samych praktycznie bez uzasadnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi