Skocz do zawartości

Szarpanie na biegach bez gazu uboga mieszanka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
wycieraczka nie wiem co z nia zrobic czy mam zepsuty wlacznik czy to podlaczenie ??

Jest tak ze gdy tylko przekrece kluczyk w stacyjce to odrazu wlacza mi sie tylna wycieraczka nie wiem od czego tak moze sie dziac ?

hmm spróbuj odłączyć kabelki od wajchy włacznika tylnej wycieraczki i przekręć stacyjke - wykluczysz włącznik, moze być jest gdzies zwarcie, ale bardziej prawdopodobne że wyłącznik padł... uzywane nie sa drogie

https://forum.opel24.com/topic/2465-szarpanie-na-biegach-bez-gazu-uboga-mieszanka/page/3/#findComment-338068

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Anonymous

Witam

Przelacznika jeszcze nie sprawdzilem z powodu braku wolnego czasu na bank zabiore sie za niego w srode

A w miedzyczasie czy ktos moze mi powiedziec co to moze byc ze jak przyspieszam to auto mi slabnie zamula tak przy obrotach 2000-300tys a potem dostaje takiego "kopa" ze szok nie wiem dlaczego tak sie dzieje ??

Czy przyczyna moze byc katalizator ??

Moze dlatego ze dostaje za duzo cieplego powietrza ??

Dodam ze silnik ma juz na swoim liczniku przejechane 203 tys km

Prosze o rady

Poprawiłem zawartośc posta - szeryf

[ Dodano: Sro Mar 28, 2007 17:11 ]

czy ktos powie mi co moze byc z tymi obrotami???

Dodam ze sprawa z wycieraczka tylna jest juz zalatwiona to jesdnak przelacznik byl uwalony

Prosze o rady w zwiazku z obrtoami silnika

[ Dodano: Pią Kwi 06, 2007 16:36 ]

Mam takie pytanie ktoredy mozna puscic przewod do spryskiwacza do tylnej szyby :beer:???

https://forum.opel24.com/topic/2465-szarpanie-na-biegach-bez-gazu-uboga-mieszanka/page/3/#findComment-337862

• 3 miesiące temu...
Gość Anonymous

Podobno, jak szarpie bez gazu to poduszka pod skrzynią biegów.../ czy coś w tym stylu / :wesoly:

Sorry za OT, ale czy poduszka pod skrzynię w astrze II kombi 1.6 16V to jest to samo co tylna poduszka silnika? czy zna ktoś numery katalogowe GM tych poduszek?

z góry dzięki

https://forum.opel24.com/topic/2465-szarpanie-na-biegach-bez-gazu-uboga-mieszanka/page/3/#findComment-323158