Gość cneone Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam, mam taki problem w mojej bertonce 1,8 2000r. przy otwieraniu drzwi pasazera szyba nie zawsze sie opuszcza o ten okolo 1cm zeby pozniej jak zamykam drzwi dojechac do uszczelki gdzie szukac przyczyny??   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertnet Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 na początek odłącz aku (jeśli możesz) i na nowo zaprogramuj szyby, podejrzewam że niewiele to da ale od tego trzeba zacząć. Napisz czy pomogło, to potem podam ci dalsze wskazówki- jeśli ni pomoże.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cneone Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 sluchaj nie moge odlaczyc akumulatora poniewaz nie mam kodu do radia fabrycznego i z tego co wiem trzeba bedzie wpisac 4cyfrowy kod jakis   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertnet Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 wiem, dlatego pisałem wcześniej (jeśli możesz). hmm, w sumie to podstawowa rzecz jaką sie powinno zrobić dopiero potem moduł   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cneone Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 gdzie znajde ten modul? i czy np. jesli elektryk podlaczy go pod komputer znajdzie usterke?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zazwyczaj przyczyna jest elektryka w zamku- w klamce drzwi.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi