Skocz do zawartości

Radia współpracujące ze sterowaniem w kier. i wyświetlaczem

Rekomendowane odpowiedzi

To raczej wyższa półka - przynajmniej cenowo.

Trudno będzie znaleźć posiadacza tego sprzętu u nas - jak zakupisz i zamontujesz to opisz jak się sprawuje.

tu jest więcej w opisie http://www.ebay.co.uk/itm/D5123E-Opel-Vauxhall-Astra-Zafira-6-2-iPod-BT-Car-Stereo-GPS-SAT-NAV-DVD-Player-/400465837482

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...

D5123 już nie są w sprzedaży, następca to GM5154 do GM5156 ostatnie cyfry oznczają kolor kombajnu funkcjonalnie jest to samo urządzenie.

• 1 miesiąc temu...

mam problem z radiem alpine w VB mam niestety tylko jeden interfejs do ktorego nie moge znalesc nigdzie kabelka (Interfejs KCE870

Kabelek KWE871 ktorego nie mam) czy ktoś jest w stanie wyprodukować takowy przewód?

• 3 tygodnie później...

filmik promo sprawia,ze chce sie to cudo miec :-D

Patrząc na cenę to raczej jakiś chiński wynalazek. Moja przestroga większość chińskich zabawek jest nie naprawialna.

Napisz co teraz nie jest chińskiego, i co z elektroniki użytkowej jest teraz naprawialne lub opłaca się naprawiać.

Od wielu lat zajmuję się naprawą elektroniki i na klientów nie narzekam. To chyba mówi samo za siebie czy się opłaca.

Powinieneś również zwrócić uwagę na to że producenci europejscy dbają o jakość swoich produktów w odróżnieniu od chińskiej myśli technicznej.

Piszesz co nie jest składane w chinach np. radia Delphi czy Blaupunkt są produkowane w Portugali.

Napisz co naprawiasz później będziemy dyskutować czy jest opłacalne czy też nie. Składać i testować mogą w Portugalii co nie znaczy że gotowe PCB z elektroniką nie przychodzą z CRL. Nalepka z krajem to jest gwarancja solidności ?.

Ps. Chodziłeś na Jagielońską ?.

Edytowane przez wrzesinski1

Kolego powinieneś rozróżnić made od assembled.

Firma przyzna się gdzie składa tak na pewno, osobiście pracuję w firmie która płytki sprowadza z chin w Pl wgrywają fw, składają testują a sprzedają z nalepką made in germany - firma amerykańska :-).

Jeśli nie zobaczę układarek, pieców przepływowych, fali, nie uwierzę.

Widziałeś części z firmy Delphi z logiem Made in Poland lub Design in Poland ?

Edytowane przez wrzesinski1