Skocz do zawartości

Którędy dostać się z komory silnika do wnętrza autka???

Rekomendowane odpowiedzi

Pytalem na forum i nikt nie umial ta glowa "ruszyc" wiec ruszylem na tyle na ile potrafilem. Teraz mam kolejny problem i pewnie zaloze temat bo kupilem fajna antene CB - Sirio Tajfun- wyglada jak seryjna ale nie umiem nigdzie znalezc jak wymontowac jak nie cala to przynajmniej czesc podsufitki zeby anteny pozamieniac:(

no to Ci powiem ze ta antena to wielkie nic

poczytaj na forach CB co o tym pisza :shock:

wyglad to jedno a dzialanie to drugie

[ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 22:17 ]

Pytalem na forum i nikt nie umial ta glowa "ruszyc

ja pisalem o tym kilka razy w dziale audio

cienko szukales :D

Wzialem dla tej anteny wszsystkie za i przeciw i zaczynajac poszukiwania od 2 metrowych doszedlem do (50 cm) tego ze nie mam zamiaru lapac stacji z 20km w mobilku bo po co?? Jesli mialbym za kadym razem takiego 2 metrowego chowac do samochdu - to dziekuje:( Najgorsze to ze w poprzek do bagaznika miesci sie ledwo 1 metr. Tak doszedlem do metrowej, ale skoro i tak trzeba sciagac to lepiej kupic "mniej widoczna" i miec wszystkich zlodziei w.... Poza tym w mojej aglomeracji to lepiej miec mniejszy zasieg a w granicach 4-5 km wystarczy w zupelnosci. Jedynie co to chce zainwestowac w jakies dobre radyjko - najlepiej President!:shock:

Najgorsze to ze w poprzek do bagaznika miesci sie ledwo 1 metr

Ale dobra antena zgina się bez problemów i nie odkształca się. Ostatnio kolega nawet w kółko zwinął.

• 1 rok później...

to jest tragedia dostac sie z komory do kabiny. Ponoć jest jakas zaslepka gumowa ktora mozna sciagnac, ale jak narazie jej nie znalazlem. Pozdrawiam

radoL, bo w kadettach C takich nie było.