ja37 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 No to źle, przeczytaj jeszcze raz.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomalaaa Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 mugl bys mi linka przeslac do tej instrukcji   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 http://forum.opel24.com/radio-w-oplu-podstawowe-informacje-vt46941.htm Już to czytałeś, ale widocznie nic nie robisz, jak jest opisane.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomalaaa Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 mistrzu tak samo robilem bo akurat pare dni wczesniej mialem identyczne radio kumpla rozkodowac i tam tak wlasnie dzialalo jak w opisie a tu nic   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Twoje radio nie jest kodowane, tylko niezalogowane.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomalaaa Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 trzeba na serwis czy jest mozliwosc go zalogowania samodzielnie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja37 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 To jak jest z tym logowaniem?? Każde odłączenie akumulatora, albo przepalony bezpiecznik skutkuje wizytą w serwisie?? Coś mi nie pasuje.....   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomalaaa Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 niemam pojecia bo duszek nie odpisuje a niewiem jak jest z tym logowaniem radia   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Z pewnością dokupiłeś nowe radio lub wyświetlacz i dlatego pojawił się ten problem. Jeśli było wylogowane w poprzednim autku to w serwisie powinien pomóc. Jeśli nie zostało wylogowane to może być problem gdyż z tego co mi wiadomo to nie każdy serwis potrafi to zrobić. Jest to rodzaj zabezpieczenia że montując np. inne radio po prostu nie zadziała. Najlepszym wyjściem jest zakup radia i wyświetlacza razem z tego samego samochodu. Możesz też uderzyć na Allegro do użytkownika: Natural_Motion http://allegro.pl/item1169908557_display_safe_cid_opel_astra_vectra_zafira.html   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi